TISZASZIGET

Nyugdíjas Klub

6756 Tiszasziget Szent Antal tér 10.
Tel: 20/434-85-60
e-mail: petonemari@gmail.com


A Nyugdíjas Klub 1979-ben alakult. A tagság létszáma változó, jelenleg 70 fő. A Klub alapvető célja a nyugdíjas, idős emberek, összefogása, közös programok, megvalósítása, hasznos szabadidő eltöltés és a korosztályhoz méltó és hasznos rekreáció megvalósítása.

A klub nyitott mindenki számára. A klubfoglalkozásokon az idei évtől (2013) kezdve a hagyományos köszöntéseken, ünnepléseken és együttléten felül egészséggel, egészséges életmóddal, kultúrával, hagyományokkal, történelemmel, gasztronómiával, vallással, mindennapi szükségletekkel kapcsolatos beszélgetéseket, előadásokat, beszámolókat, film és diaporáma vetítéseket tervezünk.

 

Évente több kirándulást, bográcsozást, kikapcsolódó turisztikai látogatást szervezünk. Baráti kapcsolatokat ápolunk a szomszédos települések nyugdíjasaival. Rendszeresen közösségben is megünnepeljük a Karácsont, Húsvétot, Nők napját, Anyák napját, Idősek napját, Újévet, valamint tagjaink névnapjait, jubileumait. Közösségileg is részt veszünk a Faluház, az Önkormányzat és más civil szervezet által szervezett rendezvényeken, programokon. (Farsang, Tiszta-Sziget, Ki Mit Tud, Adventi ünnepkör, Falukarácsony, Keresztút, Majális, Falunap…) Összejöveteleinket a Vedres István Faluházban, hétfőnként, 16,00–18,00 között tartjuk, téli időszakban 15,00-17,00 között vannak az összejövetelek. Minden érdeklődőt szeretettel várunk tagságunk sorába.

Pető Jánosné
elnök

 

 

Elnök

Pető Jánosné
Mobil: 20/434-85-60

 

Vissza